مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال خودرو

سلام یک پیکان مدل 63 خریدم قدیمی هستش بردم تعویض پلاک شماره موتور چک کردن و شماره شاسی که به صورت پلاک پانچ شده روی جلو بندی قبول نکردن گفتن باید حتما حک شده باشه و از خیلیا که این ماشینا دارن پرسیدم گفتن اصلا پیکانا قدیمی شماره شاسی حک نشده فقط به صورت پلاک پانچ شده رو بنه حالا همه مشخصات هست هم اینجا هم توی برگه سبز اما تعویض پلاک انجام ندادن گفتن حتما باید حک شده باشه رو بنده تکلیف چیه سریعتر خواهش میکنم جواب بدین دو روز دیگه وقت وکالتم تمام میشه

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام. مرجع تشخیص موضوع مورد نظر شما و هم تعویض پلاک، پلیس راهنمایی و رانندگی می باشد و باید از همان طریق پیگیری کنید و اگر مشکل برطرف نشد، برای احقاق حق خود از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست تأئید شماره شاسی را مطرح نمایید که مبلغی بابت هزینه ها و جریمه از شما گرفته میشود و سپس به شما اجازه تعویض پلاک داده خواهد شد. البته اگر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست تائید شماره شاسی را مطرح نمایید تا توسط کارشناس بررسی بشود