مشاوره حقوقی رایگان - حاملگی ناخواسته

سلام. سوالم اینه که اگه از دوس پسرم حامله شده باشم و اگه ایشون بچه رو نخوان و قبول نکنن در صورت اینکه بچه رو به دنیا بیارم و با آزمایش DNA ثابت کنم بچه از این آقاست ایشون مجبور به گرفتن شناسنامه برای بچه میشن به اسم خودشون و اینکه حکم قانونی و جزای جرم ش برای من به عنوان دختر چی هست؟
ایشون مجبور به ازدواج با من میشن یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اثبات شود پسر باید شناسنامه بگیرد ولی شما هم مجازات حد در انتظارتان هست و در خصوص ازدواج تصمیم با قاضی است در اکثر مواقع بله

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درود پدر طبیعی مطابق رای وحدا رویه، ملزم به اخذ شناسنامه برای فرزتد طبیعی خود می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات صرفا باید شناسنامه بگیرد و نمی توان الزام به ازدواج کرد و هر دو شما مجازات خواهید شد