مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر به فرزند معلول

سلام. بنده معلول هستم و دارای پرونده و کارت معلولیت بهزیستی دارم. 19 سال پیش پدر من فوت کرد و مادرم مستمری را میگرفت. 2 هفته پیش هم مادرم بر اثر کرونا فوت کرد. حالا بنده که معلول هستم و بیکار و هیچ کار دولتی و یا حقوقی دریافت نمیکنم. آیا میتوانم از مستمری مادرم استفاده کنم؟ اگر میشود چند درصد مستمری به بنده تعلق میگیرد؟ در حال حاضر خواهری دارم که مطلقه است ومستمری را مادرم به نام او کرده و در حال حاضر حقوق را میگیرد. با تشکر.

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله میتوانید
البته می بایست این موضوع را از اداره بیمه پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مستمری قابل بنام کردن نیست اگر شرایط داشته باشید نصف می صود.