مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام، خسته نباشید. مادرم مستمری بازنشستگی پدرم را که فوت کرده است دریافت میکند. من معلول زیر پوشش بهزیستی هستم و یک فرزند دختر تحت تکفل دارم. آیا راهی وجود دارد که بعد از فوت مادرم مستمری او به من تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

مستمری مادر به فرزند معلول مستمری مادر به فرزند مستمری مادر فوت شده مستمری مادر مستمری بازماندگان مستمری