مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من در یک شرکت پیمانکاری که برای یک شرکت بزرگتر کار میکرد، کار میکردم پیمانکاری ما مدیر عامل شرکت بزرگتر را به زندان انداخت به جرم کلاهبرداری و نگهبانان آن شرکت بزرگتر اموال آن شرکت را بجای حقوقشان بردند و مدیر عامل در زندان شکایت خیانت در امانت کرد و چون من نماینده مقیم شرکت پیمانکار بودم ادعا کرد نگهبانان از طریق من این جرم را انجام دادن و هیچ مدرک و سندی هم ارائه نداده است فقط به منظور فشار بر شرکت پیمانکار شاکی این کار را کرده است و بازپرس گفت چون سند یا رسیدی ندارید برای من منع تعقیب صادر کرد اما دادگاه با رد قرار منع تعقیب جلب به دادرسی برای من صادر کرده و بنده در دفاع از خود نوشتم من اصلا کارمند آن شرکت نبودم و هیچ چیزی به امانت به من سپرده نشده حال با توجه به نداشتن مدرک محکمه پسند از سوی شاکی چه چیزی در انتظار من است حتی نگهبان ها هم اذعان داشتند که من اصلا نقشی نداشته ام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند جلب به دادرسی صادر گردیده است ولیکن با توجه به عدم وجود رابطه سپردن وامانت میتوانید دفاع مناسبی در دادکاه ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید وجه سپرده شدن و سوء نیت را اثبات نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اموال به شما سپرده نشده باشد ، اصلا جرم خیانت در امانت محقق نمی شود بهتر است با یک وکیل مشورت نمایبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید