مشاوره حقوقی رایگان - پیج رقص

آیا میشه کسی که پیج رقص در اینستاگرام داره و فیلمهای رقص میزاره رو گزارش داد
مجازات اون شخص رقاص چیه ؟
آیا کسی که گزارش داده مشخص میشه یا میتونه به صورت گمنام گزارش بده ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر در قالب دایر کردن مرکز فحشا نگنجد واجد وصف کیفری نمی باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مشخصات گزارش دهنده دریافت می شود پیج را بلاک نمایید