مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

سلام چهار برادر دو خواهر هستیم پدرمان 90 سال دارد مریض است حواس پرتی دارد دو برادر با یک از خوهران همدست شدن ملک پدر بنام یکی بزن ایا میتوانند چنین کار انجام میشود یا خیر اگر سند را بنام خودشان کرده باشن قانون هست که این سند را باطل کنن

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با ارائه مدارک پزشکی اقدام به طرح دعوی صدور حکم حجر نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مالک دچار فراموشی و محجوریت شده باشد در صورت انتقال اموال ، انتقال قابل ابطال است . بهتر است شما دادخواست صدور حکم حجر را مطرح نمایید و مدارک پزشکی را هم ضمیمه دادخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.