مشاوره حقوقی رایگان - املاك

سلام. وقت بخير. 2 سال قبل بابت اطمينان از وصول طلب 400 ميليوني از يك نفر از دوستان 2 دانگ از زمين مربوط به يك مجموعه آپارتمان 3 واحدي را در محضر به نام خود نمودم. قولنامه اي هم بابت فروش آپارتمان مذكور به مبلغ 600 ميليون امضا كرديم و مستندات موجود نشان می دهد در 2 سال گذشته مبلغ فوق عمدتا تسويه شده است.
شفاها با دوست خود به اين توافق رسيديم كه آپارتمان را خودش بفروشد و پول من را برگرداند. ايشان هم بدون اينكه من امضايی كرده باشم آپارتمان را به فرد ديگری فروخت و مبلغي بابت بيعانه اول دريافت كرده است.
حالا خريدار به دوست من گفته من شما را می شناسم و قراردادم با شماست و بايد ضرر تاخير تحويل و سند و ... را بدهی تا بقيه پول را بدهم.
حاضر هم نيست با من به عنوان مالك اصلی قرارداد جديدی ببندد و سند را بگيرد چون دنبال اخذ ضرر و زيان تاخير سند و تحويل است و مي گويد اين كه می گوييد ملك مال شماست فقط بهانه است براي عدم پرداخت ضرر و زيان.
پيشنهاد شما چيست چكاری بايد من انجام بدهم از دوستم به عنوان فروش مال غير شكايت كنم لطفا راهنمايی بفرماييد. در ضمن در صورت مراجعه به دفتر شما هزينه وكالت اين مورد چقدر می باشد. متشكرم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما شفاها اجازه فروش دادین برای دادگاه همین حرف شما کافی است که معامله صحیح میباشد