مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه نکردن منزل توسط مستاجر

من در هنگام خرید آپارتمان آن را به یکی از دوستان رهن دادم و با آن قرارداد رسمی نبستم و فقط شفاهی بود و زبانی بعد از گذشت یک سال در بهمن 99 اعلام کردم که منزل را تخلیه کند و برای این کار وقت خواست و در اواخر برج چهار1400, 90درصد مبلغ رهن خود را درخواست کرد برای اجاره کردن منزل جدید و تخیله آن من 90درصد مبلغ رهن را پرداخت کردم و حالا بعد از گذشت چهل روز میگه که منزل رو تخلیه نمیکنم و من می توانستم با مبلغی که رهن دادم به شما در آن زمان منزل بخرم، که در صورتی با اون مبلغ هیچ منزلی در سال 98 نمیشد خرید کرد
خود من مستأجر هستم و نیاز مبرم به منزل خود دارم
باید چه کاری انجام بدم که فوری حکم تخلیه منزل رو بگیرم
و آیا از زمانی که مبلغ ودیعه به ایشون (چهل روز گذشته) پرداخت شده میشود خسارت دریافت کرد تا زمانی که منزل را تخلیه کند؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

علیه ایشان دادخواست تخلیه بدهید وبابت مدتی که پولی بشما نداده تقاصای اجرت المثل نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تخلیه و مطالبه اجرت المثل از طزیق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر موجر قرارداد کتبی اجاره با مستاجر ، منعقد نکرده باشد موجر
باید دادخواست تخلیه را در دادگاه مطرح نماید و مدارک و سند رسمی مالکیت خود را ضمیمه دادخواست نماید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام وقت شما بخیر با توجه به اینکه شما قرار داد کتبی ندارید در هر صورت امکان تخلیه فوری نمیباشد و جهت اقدام به وکلای دادگستری مراجعه تا دادخواست محتضری علیه مستاجر داده شود و این امر مستلزم زمان بیشتری نسبت به تخلیه فوری میباشد

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
میتوانید با توجه به نیاز شخصی خود برای دستور تخلیه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت نیاز شخصی حکم تخلیه بگیرید و اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه نمایید بدوا اظهارنامه بفرستید در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
درخواست تخلیه از در شورای حل اختلاف شهرتان نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
میتوانید با توجه به نیاز شخصی خود برای دستور تخلیه اقدام نمایید