مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه تخفیف مجازات مطابق ماده 483 آیین دادرسی کیفری

با سلام
اینجانب چند سال قبل به جرم اختلاس 20میلیون تومان محکوم به انفصال دائم از خدمات دولتی و حبس تعلیقی شدم. همان موقع بعد از قطعی شدن خود تقاضای اعمال ماده 277 سابق نمودم با توجه به اینکه بانک نامه ای به این شرح به شعبه ارسال کرد که با توجه به اینکه نامبرده مبالغ مورد را مسترد نموده بانک از این نظر شکایتی از من نداشته و فقط مراتب در راستای ماده 72 اعلام جرم به مرجع قضایی بوده. که دادگاه همان موقع نامه را قبول کرد ولی با توجه به تبصره یک ماده یک اختلاس نوشت نمی تواند به کمتر از دائم رای دهد. حالا بعد از صدور قانون کاهش حبس تعزیری که این تبصره حذف شده دوباره تقاضا دادم ولی این بار قاضی شعبه میگه این نامه گذشت در آن قید نشده و باید از بانک رضایت و گذشت بیاوری در حالی که بانک پس از چند سال دیگر این نامه به سختی شاید بدهد یا نمیدهد.
حال با توجه به اینکه دادگاه یکبار با این نامه اعمال ماده 483 کرده اینبار قبول نمیکند ایا راهی دارد؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل مرادی

جناب آقای ابوالفضل مرادی :

کپی نامه رو از پرونده قبلي بگیرید مجدد تقاضای تخفیف مجازات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده مجدد امکان تخفیف مجازات وجود ندارد