مشاوره حقوقی رایگان - آیا مغبون بعد از 7ماه و دریافت مبلغ معامله و سند زدن می‌تواند معامله رو فسخ کند؟

سلام و وقت بخیر. 7ماه پیش معامله ملکی به قیمت 2میلیارد صورت گرفت و سهم شخص مغبون که یک و نیم دانگ میباشد 500میلیون شد (ملک بصورت شریکی و مشاع بوده و هیچ یک از فروشنده ها ادعای غبن نکرده اند بجز این شخص) و مغبون پول رو نقد افردای معامله دریافت و سند رو زد. با توجه به 7ماه از معامله گذشته مغبون شکایت کرده و کارشناس دادگستری قیمت رو 700 اعلان کرده و مابقی شرکا ادعایی نداشته اند؛ آیا معامله قابل فسخه؟ و یا اینکه مابه التفاوت بعلاوه هزینه تورم رو از بنده میگیرن؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با اظهارنامه مراتب را اطلاع داده باشند و در زمان معامله جاهل به قیمت واقعی بوده امکان پذیر است