مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام من خانمی کارمندم که متاسفانه تمام حقوقم رو به مدت 17 سال به شوهرم دادم و این اواخر که قسط خونه و ماشین رو تمام کرد گفت دیگه حقوقت رو نمیخوانم یا میکشمت یا از خونه میری بیرون و هر بار خونین و مالین پسر 18 ساله ام مرا از زیر مشت و لگد همسرم در میاره غافل از اینکه هر بار که من رو میزده و من از خودم دفاع میکردم و بدنش کبود میشده پزشکی قانونی رفته و من خبر نداشتم البته این اواخر منم رفتم پزشکی قانونی و نامه هم دارم، حالا سوالم از وکلای محترم اینه که چطور در دادگاه ثابت کنم که کبودی بدنش در دفاع مشروع از خودم بوده به چه نکاتی استناد کنم در دادگاه که دیه پرداخت نکنم و محکوم نشم چون من این وسط هم مالم رفته هم چندین ساله به شدت کتک میخورم هم باید ظاهرا دیه بدم و این برام به شدت ظلم بزرگیه و شب وروز خون گریه میکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه را اجرا بگذارید. تا از شکایت صرفه نظر کند . مدارک پزشکی و درگیری را نگه دارید برای طلاق لازم دارید جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دفاع مشروع ثابت خواهد شد چون ...
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید