مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی توسط قاضی

با سلام
تقریبا یک سال پیش دادگاه رسیدگی به الزام به تنظیم سند رسمی داشتیم. در همان جلسه گفتم که سند من به دلیل مهریه در توقیف هست. بنابراین تقاضای رد دعوای الزام به تنظیم سند رسمی به دلیل در توقیف بودن ملک را داشتم. قاضی فرمودند هنوز نتیجه استعلام به دفترش نرسیده!!!
از یک سال پیش خبری نیست. آیا باید به دفتر دادگاه لایحه دفاعی بدهم؟ آیا قاضی میتواند دستور رفع توقیف بدهد ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
از طریق عدل ایران روند پرونده را چک کنید و خیر این قاضی اختیار رفع توقیف ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است حضوری به شعبه مراجعه نمایید و یا وکیل بگیرید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

معمولا پرونده های داری کارشناس و حتی سایر دعاوی زمانبر و طولانی هستن لایح را به قاضی بدهید