مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. به خانومم حق طلاق دادم و بدون اطلاع من درخواست طلاق داده و وکیل گرفته است. ابلاغیه بری من آمد و نتونستم بروم. حکم طلاق صادر شده. آیا نباید تا 3 بار ابلاغیه بیاید و بعد من نمیخواهم طلاق بدهم. آیا راهی هست که اعتراض کنم؟ یک پسر 9 ساله دارم. راهنمایی کنید که چی کار کنم؟ راهی هست که رای صادر شده برگردد؟ در تاریخ 5/20 رای صادر شده است. ممنون.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به وکالتی که دادید دارد اگر قطعی نشده اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر با توجه به اعطای وکالت در طلاق به زوجه ، اصلا حضور زوج در جلسه دادگاه ، لازم نیست . اگر رای قابل تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی باشد شما می توانید اعتراض نمایید و ...