مشاوره حقوقی رایگان - پیام در تلگرام

با سلام. یک ماه قبل از فیلترینگ با این که سیم کارت روی گوشی من نبود و فقط تلگرام روی آن نصب بود، یک پیامی به کسی دادم که نباید میدادم و اینترنت هم نداشتم و همین طوری یک پیام دادم. بعد از یک ماه تلگرام فیلتر شد و الان اگه با همان شماره در تلگرام بروم، پیام برای طرف ارسال میشود یا نه؟ جواب بدهید لطفاً خیلی مهم و حساس هست.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

اگر سابقا اکانت رو حذف کردید خیر ارسال نمیشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.