مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام من از 6 ماهگی و خواهرم در 3 سالگی پدرم مارو ترک کردند الان من 27 سالم و خواهرم 30 سالشه که پدرم رو ندیدیم ایشون نه مهریه مادرم رو دادند و نه نفقه ای به مادرم و ما دادند و مارو ول کردند و رفتند ایا میتونیم اقدام کنیم ؟ ازدواج هم نکردیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند عملا نفقه اولا تا سن 18 سالکی قابل پرداخت است ولیکن قانونگذار منعی به درخواست نفقه اولا تا هر سنی به شرطی که درامد وامرار معاشی نداشته باشد ومجرد باشدواز طرف دیگر ولی یعنی همان پدر شما توانایی پرداخت داشته باشد میتوانید نفقه خود را وصول کنید. مادر شما هم میتواند مهریه خود وحتی نفقه خود را وصول کند