مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با کادر بیمارستان

سلام دعوا کردم با کادر بیمارستان ولی هیچ جراحتی نبود و مست بودم و الان با فیش حقوق آزادم آیا حبس شاملم میشد اگه میشود وکیلم میتونه حبسم را تعزیری تعلیقی کند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توهین به مامور دولت یا تمرد نسبت به مامور دولت باشه احتمال داره حبس بنویسه.
اگر سابقه نداشته باشی و پیگیری کنی به احتمال زیاد دادگاه تعلیق می‌کنه و تمامی حبس ها تعزیری هستند.
سعی کن رضایت طرف بگیری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

احتمال صدور حکم حبس کم می باشد ولی مجازات شلاق را خواهید داشت اگر ..