مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته از سمت کارفرما

با سلام
بنده به مدت 2 سال برای شرکتی کار کردم و از اونجایی که شرکت مهمی بود مبلغ 450 میلیون سفته از من گرفتن و لفظ حسن انجام کار هم در ان قید نشده. فعالیتم با شرکت به اتمام رسیده اما شرکت سفته هارو پس نمیده چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

استرداد سفته از کارفرما پس گرفتن سفته کارگر سفته حسن انجام کار کارگر سفته کارگر سفته