مشاوره حقوقی رایگان - ماده قانون استقلال دختر

سلام . دختری هستم 23 ساله. پدرم از منزل بیرونم کرده ولی شاهد ندارم. میگه یا باید برگردی و تو خونه حبس ابدی باشی یا باید بری دادگاه شکایت کنی و ازم نفقه بگیری و مستقل زندگی کنی
همینجوری بهت پول نمیدم
میگه اگر برای استقلالت هم دادگاه ازم شکایت نکنی خودم میرم ازت شکایت میکنم که از خونه فرار کردی
حالا میخام بدونم چه ماده قانونهایی هست که اجازه میده دختر مستقل زندگی کنه و پدرش هم باید نفقه اش رو بده.
لطفا ماده قانون هاش رو بهم بگین

پاسخ ها :

زندگی مستقل دختر مجرد نفقه دختر در صورت زندگی مستقل نفقه دختر نفقه