مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی حضور در جلسه شورای حل اختلاف

باسلام، بنده دخترم بخاطر نفقه در شهرستان گرمسار تشکیل پرونده داده و برای 10 روز دیگر وقت دادگاه تعیین شده ، بنده بخاطر مشکلات مالی و همچنین مسافت زیاد از شهر سکونت که مشهد میباشد قادر به حضور و دفاع نمیباشم لطفا بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
لایحه بفرستید و یا وکیل بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراتب را از طریق دفاتر خدمات قصایی ضمن تقدیم لایحه به شعبه اطلاع دهید ودرخواست کنید دادگاه صالح در محل سکونت زوجه تشکیل شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

همچنین خواسته خود را به همراه مدارک و مستندات از طریق ارسال لایحه، به شعبه مربوطه اعلام نمایید.