مشاوره حقوقی رایگان - وقف آپارتمان مشاعی

سلام ، آپارتمانی به نام هفت نفر می باشد پنج نفر از این افراد قصد دارن سهمشان را وقف رسمی کنند آیا از نظر حقوقی می توانند بدون اخذ موافقت دو شریک دیگر این کار را انجام دهند ؟ آیا دو شریک حق اعتراض و شکایت دارن ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا در وقف مال مشاع هر کس تنها به اندازه سهم خود از مال می تواند وقف نماید ونیازی به اذن سایرین نیست
ثانیادر موضوع وقف مال مشاع متولی مال به رضایت شرکا نیازمند‌ است، و به این دلیل که سایر شرکا در تمامی مال سهیم هستند تصرف و تصمیم گیری در مورد مال برای متولی به تنهایی امکان پذیر نیست وباید رصایت سایر شرکا اخذ شود
لذا در وقف نمودن آپارتمان مشکلات وتبعات حقوقی وجود خواهد داشت