مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ساختمان و اتومبیل به دلیل ساخت و ساز همسایه

در همسایگی خانه‌ی ما مهمانسرایی برای بیمارستان ... ساخته می شود که از همان آغاز کار و تخریب سنگ روی دیوار و چراغ ما را شکستند و پس از یادآوری به ایشان هیچگونه واکنشی نداشتن سپس بدون حفاظ به بتن ریزی اقدام کردند که حیاط و دیوارهای حیاط پر از بتن شده و فضای سبز ما را نیز تخریب نموده اند. چندی پیش نیز بر روی ماشین اینجانب بتن ریختند که همه توسط پلیس 10 صورتجلسه شده است.
ه امکنون که برای شکایت به حل اختلاف رفته ایم ایشان درخواست 2 میلیون تومان برای کارشناسی کرده اند بدون اینکه متشاکی را بخواهند.
آیا این روند درست است؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،تامین دلیل با ارجاع به نظر کارشناس شده و کارشناس محل را میبیند و میزان خسارت وارده را براورد میکند کاری مشتکی عنه ندارد.

میثاق مدبر

میثاق مدبر :

استان :

بله صحیح است بایستی ابتدا مبلغ خسارت مشخص شود اولا صلاحیت شورا یا مرجع عمومی سنجیده شود و در ادامه حکم به پرداخت مبلغ انجام شود البته برای کاهش هزینه میتوانستید ابتدا با درخواست تامین دلیل مقصر و مبلغ خسارت را مشخص نمایید و بعد با استناد به گزارش تامین دلیل طرح شکایت نمایید تا اولا هزینه کمتری داشته باشید و دوما بار اثبات دعوی را به دوش نکشید