مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از ساخت و ساز

سلام. ساختمان کناری ما شروع به ساخت کردند. و با این که ما چندین بار گفتیم. داربست نزدنند . ساختمان ما ویلایی هست. از بالا سنگ ریخته و با خودرو بنده برخورد کرده و خسارت زده. بنده به چه شکل میتوانم پیگیری کنم ؟
همچنین کولر .سایه بان. و قسمتی از دیوار بیرونی خسارت دیده است.
ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست تا مین دلیل و سپس مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
شکایت مزاحمت در دادسرا بدهید
اگر نتیجه نداد، دادخواست مطالبه خسارت به شورا یا دادکاه حقوقی بدهید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
ابتدا بهتر است تامین دلیل و سپس دادخواست دهید.
در صورت نیاز درخدمت هستم.