مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام. اینجانب حدود هشت ماه پیش یک واحد آپارتمان به انضمام پارکینگ ( قید شده در مبایعه نامه) را از شخصی پیش خرید کردم و 70 درصد ثمن معامله را پرداخت و الباقی مبلغ را قرار شد در دو مرحله تحویل و انتقال سند پرداخت نمایم.
ایشان در تاریخ مقرر اقدام به تحویل نکردند و توافق کردیم برای دو ماه بعد تحویل دهند و من از خسارت هم صرف نظر کردم. در موعد مقرر مشخص شد که ایشان با جواز دو پارکینگ سه واحد را با پارکینگ فروخته اند و لذا بنده از تحویل گرفتن خودداری کردم و اقدام به دادخواست الزام به تحویل نمودم. ضمن این که چک‌ بانکی صادره به نام ایشان به مبلغ مورد توافق توسط بانک صادر گردیده در همان تاریخ و در پرونده طرح دعوی بنده علیه ایشان موجود است.
حالا ایشان اقدام به طرح دعوی تامین خواسته و طلب خسارت نموده و ادعا دارند که بنده ملک را تحویل نگرفته ام. برای بنده ابلاغیه ای آمده که قرار تأمین خواسته و توقیف اموال بلامعارض صادر گردیده و ده روز هم فرصت اعتراض ذکر شده با ذکر این که قرار صادره با ابلاغ قابل اجرا است.
ممکن است راهنمایی بفرمایید.
ممنون .

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،از آنجا که دررقراردادپارکینگ لحاظ شده واز توابع مبیع محسوب میشود از نظر حقوقی شما دارای حق حبس هستید یعنی اینکه چنانچه طبق توافق روز معینی برای تنظیم سند و تسویه حساب در نظر گرفته آید میتوانید از تسویه خودداری تا مبیع را تسلیم و بنام شما انتقال نماید ولی اگر موعد تعهدات متفاوت هست و تسویه قبل از حضور در دفترخانه نمیتوانید از این استفاده کنید ،در خصوص دادخواست الزام تحویل پارکینگ اقدام مناسبی هست ولی در خصوص تامین خواسته ظرف ده روز فرصت دارید وفق ماده 116قانون آیین دادرسی مدنی اعتراض کنیدو دادگاه در اولین جلسه نسبت به آن تعیین تکلیف میکند