مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن پرده ی بکارت

با سلام من با پسری آشنا شدم و همدیگر رو دوست داشتیم برای همین حدود 1 سال پیش با رابطه ی جنسی که داشتیم پرده ی بکارت خود را از دست دادم و پس از آن مکرر رابطه ی جنسی داشتیم تا حدود 1 ماه پیش که اخرین رابطه رو داشتیم ، ایشان الان به کل منکر رابطه با بنده شده و میگوید که دیگر قصد ازدواج ندارد و به خواستگاری بنده نخواهد آمد ؟ آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟ آیا با آزمایش مشخص میشود که ایشان پرده ی بکارت مرا از بین برده است ؟ تا چه مدت پس از آخرین رابطه ی جنسی ، اثبات رابطه با ایشان ممکن است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با آزمایش ثابت نمی شود که او پرده بکارت شما را از بین برده است.
میتواند ادعا کند رابطه نداشته و اگر شما به پرینت پیامک و ... استناد کنید در این صورت معلوم می شود که به رضایت بوده که در این صورت نیز نه ارش بکارت و نه مهرالمثل به شما تعلق نمی گیرد چون شما رضایت داشته اید و تحت شرایطی مسئولیت کیفری داردبه جهت رابطه نامشروع که در این صورت برای شما نیز بد میشود.