مشاوره حقوقی رایگان - راه مطمئن برای فروش محصول چکی به کارمند

با سلام
میخواهم یک دستگاه 26 میلیون تومانی را به یک کارمند به صورت 10 میلیون نقد و باقی به صورت چکی بفروشم ایشون میخواهندچک های همسرشون رو که خانه دار هستند رو بدن و به عنوان تضمین گواهی کسر از حقوق از آموزش پرورش به نام شرکت من بدهند 3مورد سوال دارم:
1-قرارداد فروش به نام خود کارمند تنظیم شود و ایشون پشت چک های همسرشون رو امضا کنند یا اینکه به نام همسرشون تنظیم شود؟(گواهی کسر از حقوق از کارمند گرفته میشود)
2-برای محکم کاری بیشتر دیگر چه کاری میشود انجام داد؟
3-آیا در قرارداد قید شود که دستگاه به صورت امانت تا وصول چک ها در اختیار ایشان قرار گرفته است؟؟(متنی که این منظور را به صورت قانونی بیان کند چیست؟)

پاسخ ها :

یک وکیل

قرارداد به نام خودشون بنویسید و بهتر است خودشان روی چک را به عنوان ضامن امضا نمایند. بهتر است در قرارداد ذکر کنید که در صورت عدم وصول چکها در تاریخ مندرج روی آنها قرارداد خود به خود منفسخ و وجه پرداختی آنها مسترد و دستگاه به شما برگردانده شود. می توانید وجهی نیز بابت خسارت تعیین نمایید

یک وکیل

سلام" چون موضوع سؤال شما مشاوره حقوقی نیست و ارائه خدمات حقوقی تنظیم قرارداد و پیش بینی تضمینات آن است پیشنهاد می شود درخواست خود را در بخش تنظیم قرارداد درگاه ارائه فرمائید تا همکاران متقاضی خدمات لازم را به شما ارائه فرمایند .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.قرارداد به نام خودشون باشه و در متن قرارداد قید بشه در ازا خرید محصول چکی از خانم...در وجه شما صادر میشه و برای تضمین خریدار پشت چک رو امضا که اگر در سر رسید پاس نشد بتونید از حقوق ایشان استفاده کرد و همسر ایشون تایید کنند متن رو و امضا و رضایت از دادن چک.و برای تنظیم یه قرارداد که هیچ مشکلی پیش نیاد حتما به وکیل مراجعه تا در صورت هر گونه مشکلی بتونید از قرارداد استفاده و حق فسخ و ابطال در آن گنجانده شود.