مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام. اینجانب منزل خود را 18 ماه به مستاجر رهن دادم و 2 ماه قبل از اتمام قرارداد به او اطلاع دادم ولی ایشان تخلیه نکردند. در ضمن اینجانب هم مستاجر دیگری هستم و قرارداد خودم پایان یافته با شکایتی که در شورا انجام دادم در نهایت یک ماه از من مهلت خواستند و به اجبار موافقت کردم و ایشان تعهد نمودند در تاریخ 1400/6/1 تخلیه نمایند. شورا هم گزارش اصلاحی زدند ولی در تاریخ 1400/5/11 با اینجانب تماس گرفتند و اعلام نمودند در تاریخ تعهدشان تخلیه نمیکنند. میخواستم بپرسم من در چه تاریخی باید درخواست اجراییه بدهم و چقدر زمان بر است؟ ممنون از جواب شما.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با انقضای مهلت اقدام نمابید قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از منقضی شدن تاریخ مورد تعهد به شعبه مراجعه ودرخواست صدور اجرایی طبق گزارش اصلاحی بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بعد از اتمام مهلت شورا می توانید از اجرای شورا درخواست اجراییه نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
پس از انقضای مهلت ایشان جهت تخلیه می توانید نسبت به اجرای دادنامه گزارش اصلاحی اقدام نمایید.