مشاوره حقوقی رایگان - ادعا کارفرما مبنی بر خسارت وارده به شرکت

با سلام و خسته نباشید
من اسفند پارسال 96 تا خرداد97 در شرکتی مشغول به کار بودم. که قرارداد کار با من نبستن با سمت حسابدار که نظارت کنم بر سندهایی که همکارم صادر می کند مسئولیت من همین بود. به علت مشکلی استعفا دادم. اون زمان مدیرعاملم ایران نبود‌ به مدیر مالی گفتم فقط شفاهی چون نیروهای قبلی شفاهی استعفا داده بودن و مدیر مالی گفتن که من صحبت میکنم و بهت میگم از چه زمانی میتونی نیا. و بعد از شش ماه پیگیری بابت تسویه حساب گفتن فقط حقوق تعلق میگرد نه عیدی و پاداش، که من رفتم شکایت کردم جواب دادگاه اول اومد و رای به نفع من صادر شد مبنی بر پرداخت عیدی و پاداش و سنوات و حقوق من. و روی رای صادر شده کارفرما اعتراض زده با بدون اطلاع و هماهنگی ترک کار نموده است و فاقد هرگونه اطلاع قبلی مبنی بر اعلام درخواست کتبی و یک ماه قبل از استعفا می باشد و همچنین ترک کار ایشان در اوج بستن حسابها بوده که منجر به خسارت های مالی سنگینی شده لذا ایشان می بایست خسارت وارده را جبران کند.
سوال من این هست کارفرما می تواند در هیات تشخیص این ادعا را مطرح و رای دادگاه رو برگرداند و من منجر به خسارت شوم. امکانش هست توضیح بدهید چی کار کنم و شما چه راهکار قانونی را به من پیشنهاد میدهید. چون نگران هستم. چون داره نامردی میکنه از طرفی نمیدونم همکارام بیان شهادت بدن که من استعفا دادم. خیلی نگران هستم.