مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظرخواهی در اعسار

بنده 45 مdلیون دیه دارم و درخواست اعسار دادم و یک باب منزل مسکونی در رهن بانک دارم و هیچ درامد و پول و مالی ندارم جواب اعسار 20 میلیون ماهی 1 میلیون امد.
الان تجدید نظرخواهی دادم ایا با دادخواست تجدید نظرخواهی من موافقت میشود.
چه مدت زمان طول میکشد تا جواب از دادگاه تجدید نظر برسد.
ایا منزل مسکونی را اجرا میگذارند.
دوفرزند دارم که تحت پوشش کمیته هستند. از همسرم جدا شده ام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به وضعیت شما وتحت پوشش کمیته امداد بودن امکان کاهش مبلع پیش پرداخت وجود دارد وباید دفاع مناسبی را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه و زمان رسیدگی دادگاه قابل پیش بینی نیست