مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم ترامادول مصرف میکنه ، تقریبا همه ی علائم بیماری پارنویید رو هم داره

سلام 9ساله ازدواج کردم . فکر کنم 15ساله ترامادول یا متادون میخوره ولی مخفیانه ولی من کاملا میدونم اون کتمان میکنه میخوره. ولی مدرکی ندارم شوهرم نسبت به همه بدبین هست همیشه نقاط منفی همه بخصوص من رو میبینه با همه خانواده من بد هست خونه کسی نمیریم کسی هم خونمون نمیاد. به شدت روابط جنسی میخواد یک شب در میان با تایم بالا. برا اینکه سکس خوبی داشته باشیم رفتارش عوض میکنه ولی فرداش همون ادم قبل و بدترم میشه. اگه خسته باشم نتونم باهاش سکس پرهیجانی داشته باشم قهر میکنه و همه خانوادم رو مقصر میدونه که تقصیر اوناس تو اونارو به من ترجیح میدی و چند روز زندگی تلخ تر از قبل میشه تا آشتی کنیم دوتا بچه دارم پسر 7ساله دختر 5ساله من عاشقانه باهاش ازدواج کردم ولی همان دوران عقد متوجه شدم رفتارش طبیعی نیس. هیچ مدرکی علیه همسرم ندارم حرف از طلاق میزنم هم میگه اقدام کنی بچه ها رو ورمیدارم میرم کسی پیدام نکنه. از مهر مادری من سو استفاده میکنه چندبارم پیام یا تماس تلفنی داشته که بهم خیانت میکرده ولی هیچ مدرکی ندارم. یه وام 60 میلیونی هم به نام مادرم گرفته میترسم دیگه قسط نده بعد از اقدام به طلاق. سوال من اینه که اگر بخوام طلاق بگیرم بدون مدرک میشه و میدونم حتی داداگاه هم نمیاد و بچه ها رو بخوام به جای مهر ور دارم میشه؟ لطفا راهنماییم کنیم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.طلاق بدون دلیل امکانش نیس.مگراینکه به علت اعتیادهمسراقدام کنیدوبفرستن آزمایشگاه.حضانت فرزندپس از7سال تاسن بلوغ باپدراست.مهریه میتونید اجرا بذارید ووقتی به شوهرفشاراومدممکنه توافق کنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات عسرو حرج می توانید اقدام به طلاق نمایید می توانید حضانت دخترتان تا 7 سالگی باشماست