مشاوره حقوقی رایگان - معامله در خارج بنگاه و خارج دفتر خانه رسمی بدون نماینده بنگاه و دفترخانه

سلام علیکم
اینجانب اخیرا یک معامله ملکی داشتم که به علت پیک شدید کرونا قادر به بیرون رفتن منزل نبودم ولی فروشنده ملک با در دست داشتن برگه مبایعه نامه و قولنامه محضری و تکمیل امضای شاهد اول بدون حضور نماینده بنگاه و نماینده محضر ملکی را به اینجانب فروخت که بعدا متوجه شدم شخص با آوردن مدارک قانونی اقدام به کلاهبرداری از این جانب نمو د. سواول بنده این است آیا بنگاه و دفتر ثبت اسناد رسمی اجازه دارند بدون حضور نماینده خود اقدام به دادن برگه مبایعه نامه و وکالت محضری آن هم در استان دیگرو بدون استعلام نمایند.
2) آیا بنده که مالباخته هستم و به اعتبار مبایعه نامه بنگاه و محضر اعتماد کردم می توانم از این دو مرجع شکایت و تقاضای خسارت نمایم.
ضمنا شماره مبایعه نامه بنده و ثبت مکانیزه وکالت محضری مکانیزه موجود می باشد.

پاسخ ها :

فریب در معامله ملک معامله ملک ملک