مشاوره حقوقی رایگان - زندانی که دوران حبس تمام ولی ردمال دارد

باسلام و خسته نباشید. زندانی داریم که دوران حبسش به اتمام رسیده و توانسته است. چندتا از شاکیان خود رضایت بگیرد. اما 3تا شاکی مانده است. سوال در این مدت که بیرون است و دارد پول آن 3 شاکی دیگر را پرداخت میکند.1- امکان دوباره فرستادن به زندانش است ؟ 2- اگر خبری از یکی از شاکیان نشود چگونه باید خسارت شاکی داده شود؟ باتشکر

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مگر اینکه خلف وعده کند و بدهی خود رو پرداخت ننماید و شاکیان از اجرا احکام اقدام مینمایند.
در خصوص بدهی کسانی که به آنها دسترسی ندارید در صندوق دادگستری واریز شود و به این صورت مشکلی پیش نمییاد و مراجعه کنید اجرا احکام شماره حساب میدهند و راهنمایی میکنن

یک وکیل

سلام" در طرح سؤال شما مشخص نشده جرم زندانی شما سرقت ، کلاه برداری ، خیانت در امانت و یا جرم دیگری است که محکوم به رد مال شده است . زندانی شما اگر نوع جرمش از نوع جرمی باشد که بدون مطالبه مدعی خصوصی نیازمند رد مال باشد ، تا رد مال نکند از زندان ترخیص نخواهد شد مانند سرقت تعزیری مگر با رضایت همگی شکات و اگر هم الآن آزاد است احتمالاً به قید وثیقه و جهت استفاده از مرخصی است و در برخی از جرائم مانند خیانت در امانت ، رد مال مستلزم مطالبه و تقدیم دادخواست است و اگر مدعی خصوصی ضرر و زیانش را مطالبه نکند ، محکوم علیه پس از تحمل کیفر حبس آزاد خواهد شد مگر مدعی خصوصی از باب مطالبه ضرر و زیان و اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی بتواند حکم حبس محکوم علیه مالی را از دادگاه اخذ و اجرا نماید .