مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه سند

باسلام میخواستم بدونم زندانی که با وثیقه فعلا آزاده و دادگاه برگزار شده حکم قطعی هم بعد از تخفیف مجازات آمده آیا برای معرفی به زندان ابلاغیه میاد. بعد از چندمدت ابلاغیه میاد که معرفی کنه زندان

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

با سلام. چنانچه پرونده پس از قطعیت حکم به اجرای احکام ارسال گردد اجرای احکام با ارسال ابلاغ به متهم از ایشان میخواد که خود را جهت اجرای حکم به اجرای احکام معرفی نماید در غیر این صورت مراتب از طریق کفیل پیگیری میشود

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

پس از قطعیت رای ؛ پرونده به واحد اجرای احکام کیفری ارسال و پس از تعیین کلاسه ظرف یک هفته تا یک ماه برای وثیقه گذار یا محکوم علیه ابلاغیه صادر می شود

پرسشگر :

اگرظرف 1 ماه ابلاغیه نیامدبرای معرفی ب زندان بایدچیکارکرد

میلاد شیرزاد

جناب آقای میلاد شیرزاد :

با سلام بله از طریق اجرای احکام کیفری ابلاغ میاد
میتونین از شعبه پیگیری کنین
موفق باشید