مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر در مورد اعسار از هزینه دادرسی

سلام. شخصی مبلغ 60 میلیون تومان برای انجام پروژه ای از من پول گرفت و نه پروژه شروع شد و نه پول من پس داده شد. برای بازپس گرفتن پولم شکایت کرده ام و درخواست اعسار از هزینه دادرسی نمودم . متاسفانه باوجودی که شرایط مالی نامناسبی دارم درخواست اعسارم رد شده است. آیا امکان قبول اعسار در دادگاه تجدیدنظر هست؟ برای نوبت دادگاه تجدیدنظر چه مدت باید منتظر ماند؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر از نظر مالی مشکل دارید و اعسارتون پذیرفته نشده.مشگل اینست که دلایل کافی نداشتید و اگر شهود معرفی کردید تناقضاتی در صحبت های شهود بوده و برای دادگاه محرز شده که معسر نبستید.اعسار از هزینه دادرسی سریع رسیدگی میشود و حتما استشهادیه آماده کنید و هر مدرک دیگری دارید ضمیمه تجدید نظر بشه.

یک وکیل

سلام" ما از محتویات پرونده دعوی اعسار شما بی خبریم و در طرح سؤال نیز اعلام نفرمودید رد دعوی اعسار از هزینه دادرسی به چه علت بوده است !؟ اگر رد دعوی اعسار شما به دلیل تمکن مالی بوده باشد این موضوع به نحوه اثبات ادعای شما به توسط شهادت شهود و البته دفاعیات خوانده دعوی بر می گردد و اگر رد دعوی شما به دلیل تمکن مالی نباشد بلکه به خاطر معرفی ننمودن یا حاضر نشدن شهود واجد شرایط در جلسه دادرسی و یا تناقض در گواهی شهود در باب معسر بودن شما باشد باز این علت می تواند از موارد رد دعوی اعسار شما باشد . به هر ترتیب در مرحله تجدیدنظر هم به محتویات پرونده شما در دادگاه بدوی توجه می شود و اگر رأی مطابق با قانون صادر شده باشد رأی تجدید نظر خواسته تأئید و ابرام می شود . پیشنهاد می شود اگر علت رد دعوی شما ، معرفی ننمودن و یا حاضر نشدن شهود واجد شرایط در جلسه دادرسی و یا تناقض در ادای شهادت شهود واجد شرایط بوده است ، اجازه دهید مهلت اعتراض به رأی سپری و رای رد اعسار مزبور قطعی و مجدداً از باب اثبات اعسار از هزینه دادرسی در دادگاه بدوی به نحو صحیح طرح دعوی نموده و دو نفر شهود واجد شرایط خود را با ذکر تمامی مشخصات مورد تصریح در قانون در دادخواست معرفی و گواهان واجد شرایط خود را نیز در جلسه دادرسی حاضر و بدون هیچ گونه تناقض و اختلاف و بطور واحد و یکسان به ادای شهادت به نفع شما از باب اعسار بپردازند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و