مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور بودن شغل

با سلام و تشکر.
من کارمند بانک هستم و 21 سال هست که در شغل بانکدار خدمت میکنم. در فیش حقوقی چند سالی هست مبلغی با عنوان سختی شرایط کار واریز میشود. چگونه میتوانیم برای سخت و زیان آور بودن اقدام کنیم تا زودتر بازنشسته شویم
با توجه به این که تعداد همکاران بانکدار زیاد هست در صورت ممکن بودن حاضر به گرفتن وکیل هم هستیم. در ضمن بیمه بانک ها مجزا از تامین اجتماعی هست و مستقل هست. ممنون میشوم اگر راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا باید درخواست خودتان را از طریق اداره کار درکمیسیون تشخیص کارهای سخت وزیان اور مطرح نمایید وکمیسیون نسبت به بررسی موضوع اقدام خواهد نمود
ثانیا در صورتیکه کمیسیون رای بر عدم سختی کار داد میتوانید اعتراض خودرا از طریق دیوان عدالت اداری مطرح نمایید