مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

با سلام میخواستم بدونم آیا امضای وصیت نامه از طرف تمام وراث مصداق تایید مفاد آن هست؟
ضمنا وصیت نامه فقط در مورد ثلث مال متوفی نیست بیشتر از اون هست با این وجود میخواستم ببینم امکان ارائه به دادگاه و احقاق حق هست یا خیر؟
در واقع بعد از فوت پدرم تمام وراث وصیت نامه را امضا نموده اند

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

وصیت تا یک سوم اموال درست است . و زمانی به صورت کامل اجرا میشود که همه وراث آن را تأیید نمایند . برای اجرای وصیت میتوان به دادگاه دادخواست داد