مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعاده دادرسی مدنی

با سلام من در سال 86 سهم مشاعی خودم از خانه سرا را به شخصی فروختم که با وجود شرط فسخ در مبایعه نامه و برگشت چک ثمن معامله با تطمیع مشاور املاک توسط خریدار متنی در غیاب فروشندگان به مبایعه نامه الحاق و بر اساس مورد الحاق شده محکوم شدم و در جلسه اول و دوم دادرسی با لایحه ثبت شده تقاضای ارجاع امر به کارشناس خط را درخواست که با اطاله دادرسی 9ساله رسیدگی نشد و پس از رای شکایت کیفری بر علیه مشاور املاک کردم و چون مبایعه نامه را بنگاه دار به من نمی دهد ترک دعوا کردم و قرار منع تعقیب صادر شد الان جدیدا با تامین دلیل و کارشناسی از فتوکپی مبایعه نامه بدلیل عدم همکاری مشاور املاک نظریه کارشناسی به الحاق نظر مثبت داد ایا تنها با تامین دلیل میتوان اعاده دادرسی داد یا باید حتما رای قطعی مبنی بر اثبات جعل حقوقی داشته باشم لطف کنید اقدام بعدی را مشخص و راهنمای بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای اعاده دادرسی نیاز به مدرک معتبر مبنی بر اثبات جعل می باشید.