مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک مشاع با همسر برای مهریه

سلام. خانم من حق طلاق رو به همراه مهریه دارد.
دارایی من یک موتورسیکلت هست و یک منزل قولنامه ای که پنجاه درصد آن به نام خانومم هست.
خانومم درخواست طلاق داده و موتور رو از طریق ثبت اسناد برای مهریه توقیف کردند.
آیا میتواند این پنجاه درصد باقی مونده رو هم توقیف کند یا جزء مستثنیات دین هست و امکان توقیف ندارد؟
ممنون از پاسخگویی.

پاسخ ها :

توقیف ملک مشاع با همسر برای مهریه توقیف ملک برای مهریه مستثنیات دین مهریه مهریه