مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

سلام و عرض ادب.
بنده مدیر یک ساختمان 4 واحدی هستم.
طبقه چهارم ساختمان در سند پارکینگ ندارد و درب ورودی ساختمان و درب برقی پارکینگ مستقل است.
1- آیا طبقه چهارم بابت نگهداری و تعمیرات درب برقی و کرکره باید سهمی بابت هزینه پرداخت کند؟
2- آیا طبقه چهارم بابت تعمیرات اساسی حیاط ساختمان که محل پارک ماشین ها هست باید سهمی پرداخت کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
کلا همه ساکنین باید هزینه نگهداری مشاعات ساختمان را پرداخت کنن