مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین

سلام، وقت بخیر . من از طریق سایت درج آگهی با یک آگهی کار غیر حضوری مواجه شدم که رفتم از طریق چت‌ سایت از صاحب‌ آگهی ویژگی و شرایط کار رو جویا شدم ولی صاحب‌ آگهی گفت از واتساپ به او پیام بدهم و من هم از واتساپ شرایط کار رو جویا شدم ولی صاحب‌آگهی در کمال ناباوری از من سن رو پرسید و من هم از اونجا که اطلاع داشتم که در دورکاری سن ملاک نیست با این حال با خودم گفتم که گفتن سن برای من مشکل ایجاد نمیکند و شخص نمیتواند از من سوء‌استفاده کند و من هم به او گفتم که 19 ساله هستم ولی این بار با وقاحت تمام از من خواست که از خودم برای او عکس بفرستم و من هم پرسیدم چرا باید این خواسته وقیحانه رو انجام بدهم که در جواب گفت میخواهم کسی که استخدام میکنم رو ببینم و من هم از خودم عکس نفرستادم و از وقاحت صاحب آگهی و سوء‌نیتی که نسبت به من و سن پایین داشت خیلی ناراحت و عصبانی شدم و به صاحب آگهی توهین و اهانت کردم و ایشون هم که متوجه شد من از سوء‌نظر او با خبر شدم سریع خودش رو جمع کرد و به توهین های من جواب نداد و من رو با شکایت تهدید کرد.
الان من خودم قربانی بودم و دوباره از قربانی زرنگی این آقا شدن خیلی استرس دارم و به هم ریختم و میخواهم بدونم آیا با این که درخواست نامناسبی داشته و من رو تحریک به توهین کرده میتواند از من شکایت کند؟ شما رو به خدا قسم میدهم راهنمایی و کمکم کنید. من تا حالا سابقه‌ی کیفری نداشتم و نمیخواهم سوء پیشینه و سابقه‌ی کیفری داشته باشم و خیلی سعی کردم با حجب و حیا و با وقار و آبرو باشم.خواهشمندم که من رو مثل دختر خودتون بدونید و راهنمایی و کمکم کنید. ممنون.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر پیامک‌ها حاوی درخواست نامشروع از سوی آگهی دهنده باشد قاعدتاً ایشان از شما شکایتی نخواهند داشت.