مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه در ایام کرونا

با سلام.
بنده به علت مشکل مالی یک سوئیت 50 متری در همکف منزل را به مستاجر داده ام و الان که مشکل مالی من حل شده با توجه به این که یک خانواده شش نفره هستیم و دختر بزرگ هم در خانه دارم و زندگی در یک واحد نود متری برای شش نفر سخت و دشوار است، الان نیاز به سوئیتی داریم که در آن مستاجر سکونت دارد و دیگر نمیخواهیم آن را اجاره بدهیم.
آیا با توجه به قوانین کرونا و از طرفی نیاز خودم به آن سوئیت میتوانم دستور تخلیه آن جا را درخواست کنم؟
آیا اگر درخواست کنم به نتیجه میرسد؟ ممنون.

پاسخ ها :

دستور تخلیه مستاجر در دوارن کرونا تخلیه مستاجر به دلیل نیاز شخصی تخلیه مستاجر مستاجر موجر اجاره کرونا