مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در پرداخت

سلام
من به شخصی مبلغ 290 میلیون بدهکار بودم که رفتیم پیش داور و صورتجلسه کردیم که تا یک ماه بعد باید طلب رو پرداخت کنم و در صورتی که پرداخت نکنم به ازای هر روز تاخیر 5 میلیون خسارت روی آن می آید.

خلاصه من در اون تاریخ بدهی رو پرداخت نکردم (خود طلبکار فرصت داد) و حدودا سه ماه بعد داور رای داوری صادر کرد که من محکوم هستم و به ازای تاخیر و روزی 5 میلیون خسارت باید به ایشون 300 میلیون خسارت علاوه بر بدهی پرداخت کنم.
من باز با طلبکار به توافق رسیدم که به جای 290 میلیون بدهی 300 میلیون پرداخت کنم و پرونده تمام بشود.
(صورتجلسه هم کردیم که یک ماه بعد باید چک پاس بشود)
برای یک ماه بعد روز 10 ماه چک دادم و متعهد شدم چک رو پاس کنم . دهم تعطیل بود دو روز بعد هم به دلیل گرمای هوا بانک ها تعطیل شد و چک برای سیزدهم رفت. من سیزدهم باهاشون تماس گرفتم که 190 میلیون پول آماده هست و در حساب هست ولی به دلیل تعطیلی چند روز قبل بانک ها نتونستم کل پول رو انتقال بدهم و نهایتا 48 ساعت صبر کنید پول رو تکمیل کنم ایشون اول گفتند نه و من ششصد میلیون (300 بدهی 300خسارت) رای داوری که محکوم شدی رو میخواهم بعد به وکیلم گفتند اوکی تا دو روز آینده مبلغ رو تکمیل کنید و صبر میکنم.
خلاصه من دو روز بعد یعنی روز 15 هم مبلغ رو تکمیل کردم و ایشون هم رفت چکش رو پاس کرد ولی بلافاصله رفته روی اون رای داوری اولیه اقدام کرده که ایشون دو روز تاخیر داشته و طبق این صورتجلسه متعهد بوده که روز دهم چک رو پاس کند نه پانزدهم و به این دلیل300 میلیون دیگر به من بدهکار هست. تمام اموال من رو هم توقیف کرده و میگوید تا 300 میلیون دیگر را ندهی بازشون نمیکنم.
الان من باید چی کار کنم اموال آزاد بشود و پرونده بسته بشود؟
به خاطر 2 روز تاخیر پاس نشدن چک خدا رو خوش میاد من برای 3 ماه روزی 5 میلیون خسارت بدهم اون هم وقتی کل طلب 300 میلیونی رو دریافت کرده است.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید بر اساس آخرین توافقی که داشتید عمل بشه