مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در پرداخت دیه

سلام. مغازه بنده درسال 96 آتش گرفت. بیمه آتش سوزی به مبلغ 230 میلیون تومان بود و 70 میلیون دادند. بنده شکایت کردم. از طریق دادگستری، بیمه محکوم شد. ما بقی 60 میلیون تومان سال 99 دادند. سه سال طول کشید. حالا تاخیر تادیه و هزینه دیگر شکایت تاخیر تادیه تعلق میگیرد یا نه؟ دادگاه رای داده بود از تقدیم دادخواست. که سه ما دادند بقیه 33 ماه ماند. شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در زمان پرداخت اقساط یقینا از شما رضایتنامه های متعددی از شما دریافت کرده اند تا دیگر نتوانید چنین اقداماتی در آینده داشته باشید.