مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خلافکاری همسر

سلام. من دوازده سال هست که ازدواج کردم و دو دختر هفت و چهار ساله هم دارم. شوهرم مواد فروش سنگین هست و پرونده هم در دادگاه دارد و همه دادگاه و کلانتری های شهر هم او را میشناسند. چند ماهی هست که وارد رابطه با یک خانوم دیگر شده و من به جز یک صدای ضبط شده مدرک دیگری از او ندارم. ضمنا چند وقت پیش هم من رو کتک زده و من پزشک قانونی رفتم و مدرک رو دارم. الان هم چند روزی هست خانه پدرم زندگی میکنم و مدارک خانه ای سه طبقه هم کپی کردم و دارم. الان من میتونم راحت طلاقم رو بگیرم یا نه؟ چون شغل شوهر خلاف شان خانوادگی هست. الان من شرایط کامل رو دارم یا نه؟ ضمنا شوهرم هم مدام زنگ میزند و تهدید به قتل با تفنگ میکند و صدای ضبط شده او را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام امکان اخذ طلاق به جهت عسر و حرج با مدارک و دلایلی که فرمودید وجود داره در نظر داشته باشید که برای تهدید امکان شکایت جداگانه برای شما وجود دارد