مشاوره حقوقی رایگان - سوابق سخت و زیان آور

با سلام.
بنده 20 سال سابقه سخت و زیان آور دارم که 14 سال اول سخت و زیان آور ( کارگاه ریخته گری تراکتورسازی ) بودم و بعد از 14 سال 13 ماه در اداره ریخته گری کار کردم (بیمه عادی) بعد دوباره به کارگاه برگشتم 5 سال آخر را سخت‌ و زیان آور شدم. این 13 ماه که در اداره بود و بیمه عادی بود چطور محاسبه میشود؟ آیا با 20 سال میتونم بازنشست شوم یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ابتدا به اداره مربوطه مراجعه و قوانین داخلی مربوطه بررسی شود