مشاوره حقوقی رایگان - حکم خلاف واقع

در دادگاهی شخصی علیه من ادعای ممانعت از رفت و آمد و تخریب راه عمومی کرده بود
کارشناس یکنفره ادعای شاکی بر وجود راه، با استناد به گوگل مپ در حالی عکس گوگل مپ بوضوح نشان می دهد نظر کارشناسی خلاف واقع است و علیرغم وجود شواهد عینی خلاف نظر شاکی، تایید کرده بود، دادگاه بدوی بدون توجه به درخواست من برای ارجاع موضوع به کارشناسی سه نفره، حکم محکومیت صادر کرد، در دادگاه تجدید نظر استان ما تقاضای کارشناس سه نفره کردیم، هیت سه نفر نظر کارشناسی تک نفره را به صراحت مبنی بر وجود راه رد کرد
اما در کمال تعجب دادگاه تجدیدنظر هم ادعای شاکی را رد کرد و هم حکم محکومیت ما را تایید کرد
الان من به قاضی اجرای احکام درخواست می کنم چون هم جرم موجود است و هم صحنه جرم لطف کنید بر اساس رای نهایی و کارشناسی سه نفره در محل جرم به ما بگویید ما چه عمل خلاف یا جرمی مرتکب شده ایم
قاضی می گوید همینی که است حکم قطعی است کاری نمی توان کرد
بنظرتان با توجه عینی بودن محل جرم و نوع جرم بنده برای اثبات بی گناهی خود چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
متاسفانه رای قطعی شده و تنها راه شما اعاده دادرسی است. که احتمال به نتیجه رسیدن ان زیر 20 درصد است.
درصد مزکور را بر اساس تجربه عرض کردم.