مشاوره حقوقی رایگان - حق راه

با سلام.
ما چندین برادر و خواهر هستیم قبل فوت پدرمان زمین های مسکونی و زراعی را انحصار وراثت کردیم که الان بیش از بیست سال از این موضوع گذشته است. راه رفت و آمد زمین کشاورزی ما قبلا از داخل حیاط برادرمان بوده است که بعد انحصار وراثت زمین هایمان چند سال است که طرح هادی آمده و هر کسی برای امنیت خود و خانواده خود حیاط خود را دیوار کشی کرده اند و الان برادرمان ادعا میکند که از داخل حیاط خودم که ارث رسیده راه رفت و آمد نمی دهم. آیا از راه قانون و شکایت میتوانیم از او راه بگیریم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه از قدیم راه عبور شما از ملک برادرتان رد میشده حق ممانعت از عبور ندارند اما در صورتی که با اذن برادرتان مجاز به عبور شده باشید میتوانند هرزمان که بخواهند از اذن خود رجوع کنند .
موفق باشید