مشاوره حقوقی رایگان - حق راهی

سلام و عرض ادب خسته کار نباشید
باغ ما در مجاور باغی است که از قدیم الایام از آنجا رفت و آمد میکردیم و کود و محصول ملک را از این راه میبردیم همسایه ما موقعه ای ک ملک خود را فروخت راه باغ ما را نیز فروخت خلاصه شکایت کردیم و کارشناسی حق را به ما داد
حکم قاضی به این شکل بود ک باید رفع ممانعت از راه شاکی شود و راه شاکی بصورت نفرو است
اکنون صاحب جدید ملک به ما میگوید که شما فقط میتوانید رفت و امد کنید و نمیتوانید کود و محصول خود را ازینجا ببرید میخواستم بدانم که آیا ادعا صاحب جدید ملک میتواند درست باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام متاسفانه رای دادگاه را باید تغییر دهید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

نمی تواند مطابق سابق و با همان کیفیت حق تردد دارید