مشاوره حقوقی رایگان - حق راه زمین

سلام، خسته نباشید. پدر بنده و عموی من یک قطعه زمینی رو با هم که ارث پدری بوده را تقسیم کردند که قطعه پشتی رو پدرم برداشته است و قطعه جلو رو عموی من. الان که میخواهیم در زمین کار کنیم و ماشین و تراکتور ببریم عموی من نمیگذارد و میگوید من به شما راه نمیدهم. زمین عموی من خالی هست ولی زمین ما باغ هست. آیا قانونی هست که بگوید زمین جلویی به زمین پشتی باید راه بدهد؟ این طوری که نمیشود و ما از هوا که نمیتونیم تراکتور و نیسان ببریم و فقط پیاده اون هم از مرز دو تا زمین مجاور میرویم و می آییم.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
اقدام به طرح دعوی کیفری ممانعت از حق ارتفاق یا طرح دعوی حقوقی رفع ممانعت از حق ارتفاق با شهادت شهود ( تنظیم استشهادیه ) و جلب نظر کارشناس نمایید.