مشاوره حقوقی رایگان - حق راه از زمین همسایه

با سلام
پدر بنده یک زمین باغی در ده دارند که بعلت نداشتن راه به همسایه بغلی از زمین مرغوب خودمان دادند و چند متر از زمین آنها بعنوان راه گرفتند 5 سال پیش و مالک یک دست نوشته داده که هبه و بخشش کرده زمین راه را و حالا مالک اون زمین رو فروخته به دیگری و خریدار از ما شکایت کرده که یا باید راه رو قطع میکنه یا باید مبلغی پول بهش بدیم آیا خریدار که دوسالی است زمین بغل رو خریده میتونه ادعایی داشته باشه یا نه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هبهذمعوض بوده و قابل رجوع نیست

توفیق احمدخیاط

جناب آقای توفیق احمدخیاط :

سلام. این موضوع دارای پیچیدگی حقوقی هست و ارائه پاسخ دقیق نیازمند بررسی دقیق موضوع و دلایل موجود است.